Belépés | Regisztráció

Magunkról

 

Tevékenységi körünk

 

Energiatakarékos fűtés

 

Termékeink

 

Segédletek, leírások

 

Hasznos oldalak 

 

 

Öko-Solart - Napenergia hasznosítás

Öko-Solart - Napenergia hasznosítás

Öko-Solart - Napenergia hasznosítás

Öko-Solart - Napenergia hasznosításGoogle Pagerank mérés, keresooptimalizálásNapos linkek:


Napenergia.lap

Wikipedia (napenergia)

Zöldtech Magazin

Energia KlubEnergiatakarékos fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése

 

 

A Gazdaságos fűtés

 

 

A megújuló napenergia felhasználás a mindennapokban!

 

 

 

 

PYD - KOMPLEX épületgépészeti rendszerek alkalmazása!

 

Padlófűtés-hűtés

Falfűtés-hűtés

Útfűtés

 

 

Padlófűtés rendszer!

 

A PYD-Alu padlófűtési rendszer alkalmazása

„Piramis” a választott különbség

 

Például:

A lakás v. ház fűtőrendszerének korszerűsítése esetében, a meglévő kazánok megtartása mellett, padlófelületre történő telepítésnél, nem szükséges a falakat áttörni (az egész rendszer a padlóban van elhelyezve) nem kell a padló burkolatot felszedni.

 

Akár a bútorzat a helyén maradhat.

Mivel a fűtő rendszer letelepítése, a rákerülő burkolattal, (amely lehet kő, lamináltpadló, parketta) mind összesen csak 3,8 cm padlószint emelkedést eredményez

 

 

Könnyű szerkezetes házak

/ födémek rendszeréhez

 

 

Telepíthető az épület padlózata alá, v. födém padlózat alá.

 

Mely lehet akár száraz padló, hajópadló

(illetve szalag parketta) burkolat.

 

Ez esetben nem kell Estrich beton kitöltő, v. kiegyenlítő anyagot alkalmazni.

 

 

 

Kompatibilis bármilyen meglévő fűtőrendszerrel!

 

 

Szabályozás

Gyors és könnyű szabályozhatóság, minimális hő elvételnél is, a piramis lemezek felületi hő megosztásából adódóan. Ez az adottság egy különleges komfortos hőérzetet eredményez. A piramis lemez alatt létrejövő üreges rész, viszont az alulról történő hőszigetelést is biztosítja. A könnyű, és gyors szabályozhatóság, lerövidíti a tér felfűtési idejét a legminimálisabbra. (Intenzitása cca. azonos a radiátoros fűtőrendszerrel.)

 

 

Energiatakarékosság, megújuló energia, környezetbarát technológia

Ideális az alternatív energia hasznosító rendszerek kiegészítőjeként. (napkollektoros rendszerek, hőszivattyú stb.) ezeknek a megújuló energiát hasznosító rendszereknek megtakarítását további 30 %-kal növeli meg. 

 

 

Fő szempontok az energia megtakarításban

Már az energia előállításánál gazdaságos az ügy, mert az előremenő hőmérséklet nem kell, hogy magas legyen. Az alkalmazott rendszer elemekkel, és telepítési formával, csekély mértékű a rendszer hő vesztesége.

A PYD fűtőrendszer alacsony mértékű tehetetlensége folytán, olyan rugalmasan működik a régebbi csöves padlófűtéssel szemben, mint egy radiátoros rendszer. A felhasználó azonnal /azaz direktben/ fűteni tud vele a beindítást követően, ha fűtési igénye van.

 

Ez a tulajdonság, hozzájárul a puffer tartály hőveszteségek tetemes csökkenéséhez is, azoknál a rendszereknél, ahol a kívánt hőt, tartalékolni /azaz pufferolni/ kell. (lásd: Solart rendszer).

 

A magas kényelmi igény kielégítése mellett a helyiség hőmérsékletét relatív alacsonyan lehet tartani, komfort érzet veszteség nélkül, vagyis

 

 

Alacsony hőmérséklet = energia megtakarítás (azonos kényelem)

 

 

Ehhez tartozóan fontos hozadék a környezeti ártalom nagyságának csökkenése. (Kevesebb fűtés/kevesebb energia anyag kibocsátás.)

 

50 W hőigényhez nem 50 W energia befektetés szükséges. A PYD rendszer esetében a kivételesen jó hőátadási készség dinamizmusa eredményezi, hogy a kívánt kényelem már alacsony hőmérséklettel megvalósuljon, már csekély idő elteltét követően is.

Figyelembe véve a telepítési rétegrendet réteg / vastagságot, ha a felületi hő különbség alacsony ez által a veszteség is alacsony.

 

 

Tervezés, beépítés

A beépítés és kiírása a rendszernek a megrendelő kívánsága szerint megoldható (történik). Ennek segítségével, a beépítés feladatának kivitelezését, bármely gyakorlat épületgépész kivitelező könnyen elsajátíthatja. Természetesen kiképzésüket, ismertetésüket Cégünk térítés mentesen biztosítja.

 

 

Rétegrend

Különlegesen alacsony építési rétegvastagság utólagos beépítésénél (felújítás stb.) szükséges rétegvastagság 30-35 mm. Új ház esetében max.  80 mm együttesen a padlófelületre kerülő Estrich betonnal, burkolattal, szőnyeggel stb. együtt.

További rétegvastagság csökkenés érhető el a rendszerhez tartozó speciális EnEV szigeteléssel kombináltan.

Száraz építészeti rendszer esetén fapadló alá is telepíthető, vagy Estrich kiegyenlítés nélkül, vagy száraz Estrich kiegyenlítéssel.

Természetesen az Estrich száradási idő kihagyása esetén (száraz Estrich alkalmazása) az építésre fordított idő tetemesen csökken.

 

 

A rendszer

A fűtőrendszert a gyártó kompletten szállítja a telepítési útmutatóval (tervvel) és rész egységeivel együtt /cső, hőelosztó lemezek, gépészeti elemek, rögzítők stb./. A rendszer sajátos kialakításából, és adottságaiból adódóan, semmilyen hasonló rendszernek elemeivel nem egészíthető ki.

 

 

Logisztika

Természetesen a beépítési kiírással együtt azonos időben kikonszignálva leszállítjuk a feladathoz tartozó összes rendszer elemet. Ezzel megtakarítva a megrendelő raktározási költségét.

 

 

Tapasztalat

A rendszer 1975. óta van a piacon, és folyamatosan fejlesztik szem előtt tartva a vevők és a szabvány (DIN) előírásokat. Ennek segítségéve garantáljuk a projektek gyors megvalósulásának lehetőségét és a magas minőségi követelmények kielégítését.

 

Ezeknek a kimagaslóan jó adottságoknak a hazai elérhetőségében, és a kapcsolódó teljes körű kiszolgálásban partnere Önnek magyarországi kizárólagos forgalmazója az Öko-Solart Kft.

 

 

Segítségünkkel, és a rendszer által nyújtott adottságok-tulajdonságok segítségével tudjuk

  • komfortossá

  • takarékossá

  • korszerűvé

átalakítani lakását, valamint elősegíteni költségeinek csökkenését.

 

 

 

 

>>Információkérés<<

 

 

| Főoldal | Céginformáció | Szolgáltatások | Referenciák | Partnereink | Elérhetőség | Információkérés |


© 1999-2009 Öko-Solart Kft. | Cím: 2440 Százhalombatta Erőmű u.46  | Tel: 06 30 758 6481

Napenergia hasznosítás-fűtés! Megújuló energia! Energiatakarékos fűtés! Komplett épületgépészeti  kivitelezés, korszerűsítés!

Olcsó, energiatakarékos PYD Padlófűtés, falfűtés. Felületfűtési rendszerek tervezése, kivitelezése jelentős fűtésmegtakarítással

Napkollektor fűtés - Fűtés napkollektorral! - Napkollektor szerelő - Napkollektor gyártó - Napkollektor forgalmazó

Százhalombatta, Érd, Budapest, Budaörs, Pest megye, Fejér megye


Jelenleg 1 felhasználó látogatja az oldalt.Víz- Gáz- Fűtés szerelő | Elektromos kapumotor bolt | Kapu szerviz és telepítés